ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

 • ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ...

  Μονομερής καταγγελία του Μνημονίου. Κατάργηση των καταστροφικών και αντιλαϊκών μέτρων. Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους. Άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ...

  Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ειδικές ελεγκτικές ομάδες πάταξης της διαφθοράς σε όλα τα υπουργεία. Άμεση παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο όσων πολιτικών εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

 • ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...

  Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 180. Κατάργηση ασυλίας και προνομίων βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση των αποδοχών τους. Παύση κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων. Αυστηρός έλεγχος στα οικονομικά τους.

 • ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...

  Διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα: κατάργηση του μνημονίου και των επάχθων μέτρων, ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, παραμονή στο ευρώ ή επιστροφή στη δραχμή. Απευθείας εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τους πολίτες.

 • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

  Επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Ανακήρυξη της Ελληνικής  Α.Ο.Ζ. . Καταγγελία του τούρκικου casus belli στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αναστροφή γεωπολιτικού προσανατολισμού και σύναψη νέων συμμαχιών. Εφαρμογή του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδος-Κύπρου.

 • ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...

  Επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής. Εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου: γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, ορυχεία για πολύτιμους λίθους και σιδηρομεταλλεύματα. Επένδυση των εσόδων στον πρωτογενή τομέα: νέες γεωργικές, κτηνοτροφικές και αλιευτικές μονάδες. Άνοιγμα σε νέες αγορές (Ρωσία, Κίνα, Ιράν) για εξαγωγή ελληνικών αγροτικών προϊοντων με κρατική μέριμνα. Αναδημιουργία εθνικής βιομηχανίας.

 • ΕΡΓΑΣΙΑ...

  Επιστροφή των Ελλήνων στην παραγωγική εργασία, μακριά από άχρηστες υπηρεσίες γραφείου. Απόλυση όσων προσελήφθηκαν στο Δημόσιο με παράνομα και μη αξιοκρατικά κριτήρια. Υποχρεωτικές μετατάξεις και οριστικό τέλος στην αργομισθία. Πάταξη του φαινομένου των golden-boys. Κατώτατος μισθός στα 1000 ευρώ. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών: εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες.

 • ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ - ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ...

  Εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευση τους στον ελληνικό λαό. Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για έρευνα και εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων. Αμυντική συμφωνία και στρατιωτική συνεργασία με τα κράτη που θα πλειοδοτήσουν. Δημιουργία αγωγού φυσικού αερίου Κύπρου-Ελλάδος-Ευρώπης. Μετατροπή της χώρας μας σε στρατηγικό ενεργειακό κόμβο.

 • ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ...

  Στρατηγικός στόχος η αυτάρκεια σε όλα τα βασικά ειδη διαβιώσεως του λαού μας. Επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο υδρογονανθράκων. Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία μεσάζοντων και αεριτζήδων.

 • ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ - ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ...

  Το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ξεπερνά τα 510 δισ. ευρώ (Συνθήκη των Παρισίων). Συμψηφισμός του ελληνικού δημόσιου χρέους προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Η διαφορά υπέρ της Ελλάδος θα εξοφληθεί μέσω δωρεάς πολεμικού υλικού (αεροσκάφη, τεθωρακισμένα, υποβρύχια).

 • ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...

  Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Κατάργηση των κέντρων φιλοξενίας με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Φυλάκιση σε ειδικούς χώρους κράτησης όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

 • ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

  Βαρύς επιθετικός οπλισμός και πολεμικά τυφέκια για την Ελληνική Αστυνομία. Όλοι οι αστυνομικοί μάχιμοι και στον δρόμο (μετατάξεις δημόσιων υπαλλήλων για τις υπηρεσίες γραφείου). Επανίδρυση της Χωροφυλακής και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Υπουργός από τις διατάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Κατάργηση της φύλαξης επωνύμων.

 • ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ...

  Υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Εθνικοποίηση των νευραλγικών αμυντικών βιομηχανιών (ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ). Η συμπαραγωγή απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία αγοράς οπλικών συστημάτων. Πλήρης απεξάρτηση των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα.

 • ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...

  Διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των έργων της κλασσικής περιόδου σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Επανεγγραφή των ιστορικών βιβλίων και απόσυρση των αντεθνικών λιβελογραφημάτων. Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση παρατάξεων που διαφθείρουν την ανώτατη εκπαίδευση. Υποχρεωτική αθλητική παιδεία για την νεολαία.

 • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

  Όχι στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Η Ορθοδοξία στήριγμα του Έθνους. Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και κάθαρση του κλήρου από τα παρακμιακά στοιχεία. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Πατρίδα.

 • ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ...

  Εφάπαξ χρηματική βοήθεια για κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα θα μοιράζονται στα νέα Ελληνόπουλα.

Επαφή

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons Valerii9116  © 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode